Artikelen van One 4 Development

Leiderschapstraining

Wat mijn klanten zeggen

"Door het leiderschapsprogramma van Wietse heb ik waardevolle tools en vaardigheden geleerd die ik dagelijks toepas in het aansturen van mijn team. Wietse houdt je op een effectieve en positieve manier een spiegel voor, waardoor je inzicht krijgt in je eigen gedrag en valkuilen. Daarnaast geeft hij concrete tips in hoe je deze in de toekomst kunt voorkomen. Echt een aanrader!"

Kevin

"De leiderschapstraining van Wietse heeft me enorm geholpen. Ik ben van nature ondernemer, geen leidinggevende. Ik had het idee dat het aan mijn medewerkers lag dat de groei van het bedrijf niet zo snel ging als ik wilde.Tijdens de training heb ik geleerd hoe ik beter kan aansluiten bij de behoefte en beleving van de medewerkers. Hierdoor zijn zij gemotiveerder geworden en werken we een stuk beter samen. Er is minder miscommunicatie en ik merk dat ze nu proactief met goede ideeën komen. Hierdoor houd ik meer tijd over om te doen wat ik het liefste doe: ondernemen!"

Herman van Koningen

"Als leidinggevende kun je soms de overtuiging hebben dat je pech hebt met de mensen die je aanstuurt en dat het probleem met name bij de ander ligt. De leiderschapstraining van Wietse heeft ervoor gezorgd dat ik meer grip heb gekregen op hoe mijn team functioneert. Ik ben nu beter in staat om mijn teamleden positief te beïnvloeden in vrijwel alle gesprekken die ik met ze heb. Ook heb ik tijdens de trainingen geleerd hoe je de moeilijkere gesprekken toch constructief kunt voeren. Hierdoor is de prestatie en de motivatie van mijn team toegenomen."

Chantal
Contact opnemen

Zet de eerste stap en ontdek wat training oplevert

Meer informatie of vragen?
Stuur gerust een bericht

Contact opnemen