Alle trainingen

Waar ik je mee kan helpen

Trainingsaanbod

Alle trainingen die ik aanbied hebben als doel om door persoonlijke ontwikkeling, betere resultaten te behalen.

Om betere resultaten te halen, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf en anderen positief kunt beïnvloeden. Wanneer je leiding geeft, presenteert, samenwerkt of communiceert met klanten, gaat het om jouw gedrag. Want, wat je doet en zegt heeft effect op jezelf én de ander. Daarom staan in alle trainingen (communicatieve) vaardigheden en gedrag centraal, want alleen daarmee kun je het gewenste resultaat behalen.

Daarnaast is het van belang om de training af te stemmen op de behoefte van jouw bedrijf of organisatie. De trainingen die beschreven staan kunnen aangepast worden, zodat deze precies passe  bij wat jouw bedrijf op dit moment nodig heeft.

Ook goed om te weten: alle trainingen kunnen ook in het Engels gegeven worden.

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende trainingen.

Contact opnemen

Op zoek naar training op maat? Neem contact met me op.

Meer informatie of vragen?
Stuur gerust een bericht

Contact opnemen

Wat mijn klanten zeggen

"De training klantgericht communiceren heeft me veel tools gegeven om ontspannen te presenteren. Wietse is een bevlogen trainer waar ik veel van geleerd heb. Bedankt!"

Yan

"De leiderschapstraining van Wietse heeft me enorm geholpen. Ik ben van nature ondernemer, geen leidinggevende. Ik had het idee dat het aan mijn medewerkers lag dat de groei van het bedrijf niet zo snel ging als ik wilde.Tijdens de training heb ik geleerd hoe ik beter kan aansluiten bij de behoefte en beleving van de medewerkers. Hierdoor zijn zij gemotiveerder geworden en werken we een stuk beter samen. Er is minder miscommunicatie en ik merk dat ze nu proactief met goede ideeën komen. Hierdoor houd ik meer tijd over om te doen wat ik het liefste doe: ondernemen!"

Herman van Koningen

"Ik heb Wietse ervaren als een zeer vakkundige trainer die veel praktische tips kan geven. Zijn trainersrol bij zowel de sessies van 'Ont-spannend presenteren' als bij enkele intervisie-rondes was van hoge kwaliteit en zeer doeltreffend. Bedankt Wietse!"

Kim Kempkens