Alle trainingen

Waar ik je mee kan helpen

Trainingsaanbod

Alle trainingen die ik aanbied hebben als doel om door persoonlijke ontwikkeling, betere resultaten te behalen.

Om betere resultaten te halen, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf en anderen positief kunt beïnvloeden. Wanneer je leiding geeft, presenteert, samenwerkt of communiceert met klanten, gaat het om jouw gedrag. Want, wat je doet en zegt heeft effect op jezelf én de ander. Daarom staan in alle trainingen (communicatieve) vaardigheden en gedrag centraal, want alleen daarmee kun je het gewenste resultaat behalen.

Daarnaast is het van belang om de training af te stemmen op de behoefte van jouw bedrijf of organisatie. De trainingen die beschreven staan kunnen aangepast worden, zodat deze precies passe  bij wat jouw bedrijf op dit moment nodig heeft.

Ook goed om te weten: alle trainingen kunnen ook in het Engels gegeven worden.

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende trainingen.

Contact opnemen

Op zoek naar training op maat? Neem contact met me op.

Meer informatie of vragen?
Stuur gerust een bericht

Contact opnemen

Wat mijn klanten zeggen

"Inmiddels samen met mijn mede-teamleden enkele trainingssessies van Wietse gehad. De sessies zijn interactief, praktijkgericht en doeltreffend. Wietse zet zijn kennis en kunde op prettige wijze om in handvatten die leiden tot effectieve communicatie en leiderschap! Ik zie uit naar de toekomstige sessies!"

Tjakko van Luit

"De training klantgericht communiceren heeft me veel tools gegeven om ontspannen te presenteren. Wietse is een bevlogen trainer waar ik veel van geleerd heb. Bedankt!"

Yan

"Een prettige manier van leren spreken, presenteren en pitchen. De trainer zorgt voor een duidelijke uitleg en een ontspannen sfeer. Dit zorgt ervoor dat de training ontzettend leuk is!"

Olaf Booij