Alle trainingen

Waar ik je mee kan helpen

Trainingsaanbod

Alle trainingen die ik aanbied hebben als doel om door persoonlijke ontwikkeling, betere resultaten te behalen.

Om betere resultaten te halen, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf en anderen positief kunt beïnvloeden. Wanneer je leiding geeft, presenteert, samenwerkt of communiceert met klanten, gaat het om jouw gedrag. Want, wat je doet en zegt heeft effect op jezelf én de ander. Daarom staan in alle trainingen (communicatieve) vaardigheden en gedrag centraal, want alleen daarmee kun je het gewenste resultaat behalen.

Daarnaast is het van belang om de training af te stemmen op de behoefte van jouw bedrijf of organisatie. De trainingen die beschreven staan kunnen aangepast worden, zodat deze precies passe  bij wat jouw bedrijf op dit moment nodig heeft.

Ook goed om te weten: alle trainingen kunnen ook in het Engels gegeven worden.

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende trainingen.

Contact opnemen

Op zoek naar training op maat? Neem contact met me op.

Meer informatie of vragen?
Stuur gerust een bericht

Contact opnemen

Wat mijn klanten zeggen

"Wietse traint met enorm veel passie. Hij heeft ongelooflijk veel kennis en kan die op een mooie manier overbrengen. Hij geeft goede feedback en heeft daarbij oog voor iedereen. Ik heb veel geleerd van deze training door een vakkundige trainer!"

Linda Kuntkes

"Ik heb bij Wietse een vakkundige training op het gebied van communicatie en leiderschap gevolgd. Ik vind zijn persoonlijke benadering en feedback erg waardevol. Wietse heeft mij al enkele keren positief verbaasd met zijn scherpe waarnemingen. Door de training en begeleiding van Wietse is ons management team een stuk efficiënter gaan samenwerken."

Remco Preijers

"Wietse heeft met een goede combinatie van humor, kennis, lef en een veilige sfeer de training 'Ont-spannend presenteren gegeven'. Tijdens deze training heb ik ontdekt welke manier van presenteren mij heel goed ligt en hoe ik een presentatie gestructureerd kan voorbereiden en opbouwen. Heel handig voor het geval je ineens de draad kwijt bent. Ik ben presentatie-bestendig voor de toekomst!"

Birthe Lugtenborg