Alle trainingen

Waar ik je mee kan helpen

Trainingsaanbod

Alle trainingen die ik aanbied hebben als doel om door persoonlijke ontwikkeling, betere resultaten te behalen.

Om betere resultaten te halen, is het belangrijk om te weten hoe je jezelf en anderen positief kunt beïnvloeden. Wanneer je leiding geeft, presenteert, samenwerkt of communiceert met klanten, gaat het om jouw gedrag. Want, wat je doet en zegt heeft effect op jezelf én de ander. Daarom staan in alle trainingen (communicatieve) vaardigheden en gedrag centraal, want alleen daarmee kun je het gewenste resultaat behalen.

Daarnaast is het van belang om de training af te stemmen op de behoefte van jouw bedrijf of organisatie. De trainingen die beschreven staan kunnen aangepast worden, zodat deze precies passe  bij wat jouw bedrijf op dit moment nodig heeft.

Ook goed om te weten: alle trainingen kunnen ook in het Engels gegeven worden.

Klik hieronder voor meer informatie over de verschillende trainingen.

Contact opnemen

Op zoek naar training op maat? Neem contact met me op.

Meer informatie of vragen?
Stuur gerust een mail

Contact opnemen

Wat mijn klanten zeggen

"Binnen onze organisatie hebben we Wietse leren kennen als een gedreven en professionele trainer. Hij verdiept zich niet alleen in de orgsanisatie maar ook in de medewerkers. De Feedback training werd enthousiast ontvangen en de leerstof werd in actie omgezet op de werkvloer. We zullen Wietse zeker benaderen voor trainingen in de toekomst."

Maaike Kobes

"Ik heb Wietse ervaren als een zeer vakkundige trainer die veel praktische tips kan geven. Zijn trainersrol bij zowel de sessies van 'Ont-spannend presenteren' als bij enkele intervisie-rondes was van hoge kwaliteit en zeer doeltreffend. Bedankt Wietse!"

Kim Kempkens

"Wietse is een enthousiaste en actieve trainer met aandacht voor iedereen in de groep. Zijn trainingen over klantgericht verkopen zaten vol praktische tips die we direct konden toepassen!"

K Haan