Privacybeleid

Privacyverklaring One 4 Development

One 4 Development, gevestigd aan Verlengde Hereweg 22-1 9722 AC Groningen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://one4development.nl
Verlengde Hereweg 22-1
9722 AC Groningen
+31624261630

Wietse Bijma is de Functionaris Gegevensbescherming van One 4 Development Hij is te bereiken via info@one4development.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

One 4 Development verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@one4development.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

One 4 Development verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Om goederen en/of diensten bij je af te leveren
  • One 4 Development analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
  • One 4 Development verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

One 4 Development neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van One 4 Development) tussen zit. One 4 Development gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

WordPress: Hierop is de website gebouwd, dit heeft geen gevolgen voor betrokkene

(Microsoft) Office: Aan de hand van het office pakket verwerken we gegevens voor onder andere facturatie en om het contactenbestand up-to-date te houden. Dit heeft geen directe gevolgen voor de betrokkene

WPCF7-Contact-formulier (op de website): Via onze website kan er een contactformulier worden ingevuld, met daarin een deel van de eerder genoemde gegevens

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

One 4 Development bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia > Bewaartermijn: Zo lang als nodig (tot dienst/project afgerond is) > Reden:

Afhandeling project/diensten Adres > Bewaartermijn: Zo lang als nodig (tot dienst/project afgerond is) > Reden: Afhandeling project/diensten

Gegevens m.b.t. Belastingwetgeving > Bewaartermijn: 7 jaar > Reden: Wettelijk verplicht

Delen van persoonsgegevens met derden

One 4 Development verkoopt je gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. One 4 Development blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

One 4 Development gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door One 4 Development en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@one4development.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

One 4 Development wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

One 4 Development neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met info@one4development.nl

Contact opnemen

Interesse in één van de trainingen? Neem contact met me op.

Meer informatie of vragen?
Stuur gerust een bericht

Contact opnemen

Wat mijn klanten zeggen

"De training klantgericht communiceren heeft me veel tools gegeven om ontspannen te presenteren. Wietse is een bevlogen trainer waar ik veel van geleerd heb. Bedankt!"

Yan

"Door het leiderschapsprogramma van Wietse heb ik waardevolle tools en vaardigheden geleerd die ik dagelijks toepas in het aansturen van mijn team. Wietse houdt je op een effectieve en positieve manier een spiegel voor, waardoor je inzicht krijgt in je eigen gedrag en valkuilen. Daarnaast geeft hij concrete tips in hoe je deze in de toekomst kunt voorkomen. Echt een aanrader!"

Kevin

"Inmiddels samen met mijn mede-teamleden enkele trainingssessies van Wietse gehad. De sessies zijn interactief, praktijkgericht en doeltreffend. Wietse zet zijn kennis en kunde op prettige wijze om in handvatten die leiden tot effectieve communicatie en leiderschap! Ik zie uit naar de toekomstige sessies!"

Tjakko van Luit